Workshops

Glunderkaartjes geeft ook superleuke creatieve workshops! In onze eigen studio in Rijen (NB), maar ook op locatie. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, bedrijfsfeesten, scholen en vrijgezellenfeestjes, maar ook voor een groepje vriendinnen of een supergezellig creatief kinderfeestje inclusief taart, cupcakes en limonade. Hoe leuk!

Behalve onze reguliere workshops & specials (zie agenda), geven we ook op maat gemaakte workshops, zoals bijvoorbeeld handlettering op krijtborden voor horecapersoneel. Heb je speciale wensen of een bijzondere doelgroep? Informeer naar de verschillende mogelijkheiden en prijzen.

Handlettering workshop voor beginners
In een gezellige, maar vooral ook leerzame workshop van 3 uur leert onze ervaren handletterdocente Laura je alle ins-and-outs op het gebied van handletteren; lettertypes, diverse trucjes en handigheidjes, compositie, gebruik van schaduwen, lettervariaties, typografie, etc. Bovendien kun je diverse brushpennen (bv. Tombow, Ecoline, ZIG real brush en Pentel Sign) uitproberen. Aan het einde van de workshop maak je zelf met alle geleerde technieken een quote op posterformaat. De werkbladen met voorbeelden en een setje basismaterialen krijg je mee naar huis om thuis lekker verder te kunnen oefenen. En natuurlijk is koffie, thee en iets lekkers inbegrepen bij de prijs.

Prijs: € 29,95

Handlettering workshop voor gevorderden (inclusief brushlettering)
Voor wie al een stapje verder is met handletteren hebben we de gevorderden workshop. We gaan hier dieper in op de diverse technieken, zoals bijvoorbeeld blending, flourishing en bounce-lettering. We gaan ook aan de slag met brushlettering en het schrijven met penseel. Deze workshop duurt net als de beginnersworkshop 3 uur en ook hierbij krijg je een setje basismaterialen (inclusief brushpen en penseel) en de werkbladen met voorbeelden mee naar huis. En natuurlijk is bij deze workshop de koffie, thee en iets lekkers ook inbegrepen.

Prijs: € 39,95

Kids handlettering workshop
Ook voor kinderen is handletteren ontzettend leuk om te leren en te doen! Met onze speciale werkbladen leert je kind op een speelse manier in twee uur alle basistechnieken van het handletteren. Natuurlijk met wat lekkers en een grote kan limonade en ook zij krijgen een basissetje materialen mee naar huis. We sluiten de cursus af met het maken van een eigen gehandletterde sleutelhanger. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Natuurlijk verzorgen we ook kinderfeestjes – ook op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs: € 17,50

Voor data en inschrijven, kijk in onze agenda.