Geplaatst op Geef een reactie

Free printable – cadeaukaartjes


Ik heb jullie al eerder verteld dat ik het leuk vind om cadeautjes extra bijzonder te verpakken. Daarvoor maak ik de schattigste cadeaudoosjes met leuke tags eraan. Deze handgeletterde gift tag maakte ik een week geleden bij een lief klein cadeautje voor een goede vriendin van mij, maar ik kreeg zoveel leuke reacties dat ik besloot het ontwerp met jullie te delen.

Het ontwerp is in zwart en wit en daardoor ook uit te printen op gekleurd of dessin papier, zoals ik hier heb gedaan. Dat maakt het kaartje meteen extra bijzonder! Ik heb zelf gekozen voor dun karton, zodat het cadeaukaartje niet zo slap is, maar je kunt allerlei soorten papier gebruiken. Het is een PDF-bestand en er staan 12 gift tags op één A4. Heel veel plezier alvast met inpakken!

Klik hier om naar de gratis downloads te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *