Geplaatst op Geef een reactie

Cadeaudoosjes workshop

Ik heb het er al vaker over gehad; ik ben gek op cadeaudoosjes! Je kunt er schattige, lieve cadeautjes in stoppen zoals chocolaatjes, zeepjes, geurkaarsjes, jellybeans, theezakjes, noem maar op. En het leukste is, omdat je ze zelf maakt kun je ook het materiaal helemaal zelf kiezen!

Omdat zo’n schattig zelfgemaakt doosje enorm wordt gewaardeerd, krijg ik vaak de vraag hoe je ze maakt. En eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk! Een stuk dun karton met een leuk dessin, een score board, een snij apparaat, een bone folder en een beetje lijm. Je moet er wat handigheid in krijgen, maar als je eenmaal op dreef bent heb je binnen no time een leuk voorraadje met doosjes.

 

 

 

 

Maar ik snap best dat het lastig is om zomaar te beginnen en ook niet iedereen zal een score board hebben liggen, dus met het oog op de decembermaand ben ik alvast een leuke workshop aan het ontwikkelen, zodat je in een klein groepje in mijn inspirerende atelier zélf kunt leren om zulke leuke doosjes te maken. Hoe leuk is dat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *