Geplaatst op Geef een reactie

Cadeaudoosjes workshop

Ik heb het er al vaker over gehad; ik ben gek op cadeaudoosjes! Je kunt er schattige, lieve cadeautjes in stoppen zoals chocolaatjes, zeepjes, geurkaarsjes, jellybeans, theezakjes, noem maar op. En het leukste is, omdat je ze zelf maakt kun je ook het materiaal helemaal zelf kiezen!

Omdat zo’n schattig zelfgemaakt doosje enorm wordt gewaardeerd, krijg ik vaak de vraag hoe je ze maakt. En eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk! Een stuk dun karton met een leuk dessin, een score board, een snij apparaat, een bone folder en een beetje lijm. Je moet er wat handigheid in krijgen, maar als je eenmaal op dreef bent heb je binnen no time een leuk voorraadje met doosjes.

 

 

 

 

Maar ik snap best dat het lastig is om zomaar te beginnen en ook niet iedereen zal een score board hebben liggen, dus met het oog op de decembermaand ben ik alvast een leuke workshop aan het ontwikkelen, zodat je in een klein groepje in mijn inspirerende atelier zélf kunt leren om zulke leuke doosjes te maken. Hoe leuk is dat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op Geef een reactie

Free printable – cadeaukaartjes


Ik heb jullie al eerder verteld dat ik het leuk vind om cadeautjes extra bijzonder te verpakken. Daarvoor maak ik de schattigste cadeaudoosjes met leuke tags eraan. Deze handgeletterde gift tag maakte ik een week geleden bij een lief klein cadeautje voor een goede vriendin van mij, maar ik kreeg zoveel leuke reacties dat ik besloot het ontwerp met jullie te delen.

Het ontwerp is in zwart en wit en daardoor ook uit te printen op gekleurd of dessin papier, zoals ik hier heb gedaan. Dat maakt het kaartje meteen extra bijzonder! Ik heb zelf gekozen voor dun karton, zodat het cadeaukaartje niet zo slap is, maar je kunt allerlei soorten papier gebruiken. Het is een PDF-bestand en er staan 12 gift tags op één A4. Heel veel plezier alvast met inpakken!

Klik hier om naar de gratis downloads te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op Geef een reactie

Free printable – bedankkaartjes

Omdat het nu eenmaal leuk is om iemand blij te maken, geef ik graag handgemaakte kaarten en kleine cadeautjes aan de mensen om mij heen. Niet alleen bij verjaardagen of speciale gelegenheden, maar ook gewoon om iemand te verrassen, bedanken, een hart onder de riem te steken of succes te wensen.

Een paar bijzondere theezakjes in een zelfgemaakt doosje, wat lekkere chocolaatjes, een fijne lipgloss, een leuk tijdschrift, een giftcard, een mooie nagellak, een geurkaarsje… het hoeft niet duur te zijn, als het maar persoonlijk is. Een mooie verpakking en een persoonlijk (bedank)kaartje zorgen voor een finishing touch!

En omdat ik het óók leuk vind om JOU blij te maken, heb ik een mooi bedankkaartje gehandletterd die je GRATIS kunt downloaden. Zodat we samen de wereld een klein beetje mooier kunnen maken! 🙂

Er zitten 6 kaartjes op één pagina. Klik hier om de bedankkaartjes te downloaden.

Geplaatst op Geef een reactie

Summer Bucket List

Zo vlak voor de zomervakantie zit je vast vol met leuke ideeën over wat je deze zomer allemaal wilt gaan doen. Zeker als je kinderen hebt, is het leuk om deze ideeën op papier te zetten; een zogenaamde Summer Bucket List. En als je dan toch bezig bent, maak er dan meteen een leuk zomers creatief project van om alvast in de stemming te komen! Ga handletteren, teken bijpassende zomerse doodles en leef je uit met allerlei soorten materialen. The sky is the limit. Maak jij er een gezellig vriendinnen avondje van, of ga je samen met de kids aan de slag? Wat je ook kiest; have fun!

Geplaatst op Geef een reactie

Lieve meester

Juffen en meesters kunnen echt het verschil maken in het leven van een kind. Iemand die je ziet, die je stimuleert het beste uit jezelf te halen en die je accepteert zoals je bent. Mijn zoontje heeft dit schooljaar echt de állerliefste meester van de hele wereld en ik heb hem dan ook echt zien opbloeien. Zulke leerkrachten verdienen wat mij betreft een Koninklijke onderscheiding! Maar een lief glunderkaartje doet ook wonderen en aangezien we het einde van het schooljaar naderen – nog maar twee weken! – heb ik dit weekend voor al die fantastische juffen en meesters een paar leuke glunderkaartjes ontworpen, die je gratis kunt downloaden. Met een lief klein cadeautje of een mooie tekening van je kind erbij, heb je al snel een ontzettend leuk bedankje!

Ik heb twee verschillende glunderkaartjes uitgeprint op een wat zwaardere kwaliteit wit papier en met een lijmroller geplakt op een basiskaart van krafpapier voor een leuk contrast. Eén kaartje op de voorkant en eentje in de binnenkant, waar nog voldoende ruimte is voor een persoonlijk bericht. Klik hier voor de gratis downloads.